Vernaet Bakkerijproducten is een familiebedrijf dat al 5 generaties lang bakkerijgrondstoffen levert aan bakkers, maar ook aan restaurants, traiteurs en broodjeszaken. We bieden een breed gamma van verse en diepvriesproducten met de lekkerste broden en gebakjes als resultaat. Onze familiale en warme aanpak is wat ons onderscheidt in deze sector.

5 generaties geleden

default-thumbnail

Vernaet Bakkerijproducten begon als een klein familiebedrijf dat bakkers in Eeklo verse bakkersgist bezorgde met de ‘bakfiets’. Het aanbod breidde geleidelijk uit en de ‘bakfiets’ bleef 2 generaties lang de trouwe vriend van Vernaet Bakkerijproducten.

Generatie 3

Vernaet 058

De derde generatie bracht heel wat veranderingen aan en legde de basis voor het grote productaanbod dat we vandaag aanbieden. We verhuisden naar onze huidige locatie op het industrieterrein van Eeklo en breidden ons aanbod uit met diepvriesproducten. Ook onze markt vergrootte. We leveren niet enkel meer in Eeklo, maar bezorgen bakkers over heel Oost-Vlaanderen de lekkerste producten en grondstoffen.

Vandaag

Vernaet 057

Doorheen de jaren bleef ons aanbod groeien en dat blijft het continu doen. Vandaag bieden we alle producten aan die een bakker nodig heeft. Van bakkerijgrondstoffen over diepvriesproducten tot verpakkingen en materialen.

De toekomst

Vernaet 065

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar bij Vernaet Bakkerijproducten kijken we wel vooruit. We volgen de trends en zoeken steeds naar nieuwe producten voor onze klanten. We blijven geleidelijk aan groeien zonder de waarden van ons familiebedrijf te verliezen.

BACK EUROP

Vernaet Bakkerijproducten maakt deel uit van de aankoopgroepering BACK EUROP Belgium. Samen met de andere leden van de groepering kopen we producten aan waardoor we ze tegen een concurrentiële prijs kunnen aanbieden aan onze klanten. Bovendien biedt Vernaet Bakkerijproducten exclusieve BACK EUROP-producten aan die enkel bij leden van de groepering te verkrijgen zijn.

Onze werkwijze

Kennismaking

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen, komt zaakvoerders Olivier en Alain bij je langs voor een gezellige babbel. Hij leert jou en je zaak kennen, luistert naar jouw wensen en bekijkt samen met jou welke producten je nodig hebt. Na een positief gesprek voegen we je toe aan ons klantenbestand. Je krijgt dan een persoonlijk klantennummer waarmee je zelf bestellingen kan plaatsen.

Routebepaling

Onze chauffeurs rijden wekelijks hun vaste routes. Wij zoeken uit op welke route jouw zaak het beste past. Je krijgt zo ook een vaste leveringsdag toegewezen waarop je producten wekelijks geleverd zullen worden.

Bestelling plaatsen

Klaar om je eerste bestelling te plaatsen? De dag voor de levering kan je tot 16 uur producten bestellen. Dat kan via mail of telefoon en binnenkort ook online.

Iets vergeten?

Ben je iets vergeten bestellen? Dan kan je ons op de dag van de levering nog tussen 6 en 7 uur ’s ochtends bereiken om producten toe te voegen aan je bestelling. Heb je tijdens de week plots een product te kort? Dan bekijken we samen met jou hoe we je zo snel mogelijk uit te nood kunnen helpen.

Onze troeven


kwalitatieve producten van gerenommeerde merken


al 5 generaties lang specialist in bakkerijgrondstoffen


breed assortiment


correcte, concurrentiële prijzen


snelle actie bij vragen of problemen


voor 16 uur besteld, morgen geleverd


warme en familiale aanpak


verdeler van exclusieve BACK EUROP-producten


geen minimaal bestelbedrag


kwalitatieve producten van gerenommeerde merken


al 5 generaties lang specialist in bakkerijgrondstoffen


breed assortiment


correcte, concurrentiële prijzen


snelle actie bij vragen of problemen


voor 16 uur besteld, morgen geleverd


warme en familiale aanpak


verdeler van exclusieve BACK EUROP-producten


geen minimaal bestelbedrag

Shopping cart0
There are no products in the cart!